18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

James Franco dildót cidázik egy kocsiban

2013.02.19. 19:57

James Franco a Details magazinnak adott interjújában arról beszélt, hogy nem rendelkezik azzal a tudással, ami a mélytorkozáshoz kell. Azt is elmondta, hogy a Broken Towerben (2011) valójában egy dildót szopott le a kocsiban – ezt a jelenetet a lenti videóban láthatja. Hozzátette, ha lett volna hozzá elég bátorsága, akkor bevállalta volna igazival.

A színész rendületlenül foglalkozik a homoszexualitással, a Kink.com-ról dokumentumfilmet készített, amit a Sundance-en mutattak be, és ő rendezte az Interior. Leather Bar.-t, amit a napokban mutattak be a Berlinalén. Az egyórás film története egy New York-i szadomazo melegbár körül zajlik, a film az 1980-as Portyán (Al Pacino) című film egyfajta kiegészítése. Azok a jelenetek, amiket kivágtak a filmből, James Franco és Travis Mathews megrendezte. A legenda szerint a Portyán a témának megfelelően tartalmazott melegszex-jeleneteket, azonban a 40 percnyi kivágott szexuális tartalom megsemmisült – ezt pótolja James Franco új filmje. A film kendőzetlenül foglalkozik a szubkultúrával, illetve a homofóbiával.