horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Az orálban erős Jada Stevens

2013.02.24. 20:29

A hol barna, hol szőke Jada Stevens 1988-ban született Georgiában. 2008-ban, húsz évesen kezdett pornózni, és azonnal hardcore jelenetekkel kezdte. Arcraélvezést és anált is vállalt azonnal, és bár életéről nem sokat tudni, elég valószínű, hogy kellett neki a pénz, és nem az egyetemre. Pár év alatt elég sikeres lett, 2012-ben és 2013-ban is több AVN-díjra jelölték, azonban díjat csak egyszer kapott tavaly, a legjobb hármasszex jelenetért.

A 160 centis, 50 kilós Jada Stevens nevén az Iafd eddig 136 filmet jegyez, a filmeket elnézve feltehetően szerződést kötött az Evil Angellel, az Elegant Angel produkciós céggel és a Jules Jordan Videoval is. A pornószínésznő tényleg mindent vállal, ami még hardcore és nem a perverzebbek igényét szolgálja, anál dipit, ass to mouth-t is. Az X-Rated Critics Organization, azaz a felnőttfilmesek kritikusai a pornószínésznőt az év legjobb színésznőjének, a legjobb orálosnak és legjobb análosnak jelölte. Asa Akira és Lily Carter mellett.