A szűk hely és a mozgáskorlátozottság ellenére még mindig sokan vannak, akik esküsznek az autós szexre, a műfaj rajongói közül pedig sokan töltenek fel amatőr videókat is az internetre. Nekik hála több gyűjteményből is szemezgethet a Muffin, de ezek közül is megpróbáltuk az öt legjobbat kiválasztani.

1. Maszti a tükörben

Akinek nemcsak az autós szex, hanem a szőrös puncik és a dús szeméremajkak a kedvencei, azok igazán szeretni fogják az alábbi videót. Az egyébként sem profi felvétel minőségét némiképp csökkenti, hogy a maszturbálást tükörből vették fel, így túl sokat nem látni. Az autóban amúgy még hárman ülnek a csajon kívül, egy, aki vezet, egy, aki kamerázik, egy pedig a vége felé megsimogatja a nő combját.

2. Szopás anyósülésről

A következő videón egy vörös csaj ápolja le a pasiját az anyósülésről áthajolva, ebben az esetben megnyugtató, hogy nem vezetés közben, forgalomban engedte el magát a pár.

3. Maszti a kéziféken

A fenti felvételhez hasonlóan ez a csaj is arcával vállalta az akciózást, kérdés, mennyire örült neki, hogy ez így, ebben a formában fel is került a netre. A főszereplő a kéziféknek dörgölődzve izgatja magát, vagyis leginkább a pasiját, aki veszi az egészet.

4. Szopás nyitott szemmel

Ismét egy álló helyzetben lévő autóban ülő párocska felvétele következik, ahol a harmadik videóhoz képest a csaj ebben legfőképp nyitott szemmel, jó pornós módjára szopik. Viszont valami gondja van a nyeléssel, nézze csak, mit nyüszög a végén, szájában a spermával.

5. Dugás hátul

Az ötödik felvételen megoldották a helyhiányt a szereplők, úgyhogy itt már a pasi is aktív résztvevőként szerepel. Már ha aktívnak lehet nevezni, hogy a csaj mozog, míg ő nagyterpeszben élvez. A temető mellett, ráadásul.