18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Heti póz: nyelvlovaglás

2013.03.08. 19:35

A lépcső kihagyhatatlan az eheti pózból, ami a pofonegyszerű arconülős szexpóz egyik variációja – ide kattintva megnézheti. A lépcső praktikus, mert a férfi és a nő is kényelmesen hozzáférhet a másikhoz, és még meg is támaszkodhat. Az egyetlen probléma az, ha sokáig maradnak a lépcsőn, ez komoly hátfájásokkal járhat másnap. A pózban a férfi a hátán fekszik a lépcsőnél – az első pár lépcsőfokon érdemes próbálkozni –, a nő pedig mintha mászna felfelé, úgy térdel a férfi arca felett. Azt, hogy milyen nyelvcsapásokkal közelítsen a férfi a nőhöz, azt az egyénekre bízzuk. A lényeg, hogy ne csinálják túl sokáig, és a nő semmiképp ne üljön teljes testúlyával a férfi arcára, a dominás fullasztó nyalatást mindenképp kerüljék, ha nem akarnak a sürgősségin kikötni.

A lépcsős témában rengeteg pornó van a megosztó oldalakon, de valamiért egyik sem hozza a póz hangulatát: azt, amikor a lépcső előtt egymásról ledobálják a ruhát, és közelítenek a szoba felé, vággyal teli, a lépcsőt útbaejtve. Ezért az alábbi videón egy teraszos orált láthat, a nő a terasz korlátján támasztja a fejét ülve, a férfi pedig felette áll.