Legalább egyszer biztos mindenki belefutott már az internetes világhálón abba a térképbe, amin az látható, hogy melyik nemzetbeli férfiak mekkorának vallják a farkukat. Különösen a magyar interneten népszerű ez a kép, mert a kevés dél-amerikai és afrikai ország mellett ebből a szempontból hazánk is a legerősebb országok közé tartozik. Erről viszont, mintha tudomást sem vennének a marketingesek, ugyanis a Buzzfeed XL-es és XXL-es óvszerek reklámjairól szóló gyűjtésében nem szerepel egy se, ami direkt a magyar piacot célozta volna be.

A válogatásba sajnos került egy-két gyengébb ötlet is, van, ami a legrosszabb kocsmai viccelődéseket idézi a harmadik lábról, de persze bőven akadnak közte jobbak is, például egy atlétáról, aki szerencsétlenül választott sportot magának. Azért a legjobbat is úgy érdemes  elképzelni, hogy könnyen felismerhető rajta a termék. Különösen érdekesnek tűnnek egyébként az indai ügynökség részletesen kidolgozott képei és elképzelései, pláne annak fényében, hogy a térkép szerint náluk a legkisebb az átlagos péniszméret.

A hirdetésekről persze fontos tudni, hogy bár egy részük valódi ügynökségeknél készültek, egy kivételével soha nem kerültek ki.