horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Nőknek is gyártottak masztitojásokat

2013.03.13. 22:26

Három éve kezdte az Iroha maszturbátorok fejlesztését az eddig csak férfi szexuális segédeszközöket gyártó, 2005-ben alapított japán cég, a Tenga, ami március elején dobta piacra az egyedi, külön kutatások alapján létrehozott három masztitojását. Darabjáért 6800 jent, vagyis körülbelül 16500 forintot kérnek, és a tervek szerint tíz országban teszik elérhetővé – a termék nem olcsó, de hát külön kutatócsoportot hoztak létre, hogy a legjobb termékeket terjeszthessék, írja a Shukan Post. "Azt akartam, hogy a dizájntól a csomagoláson át a reklámig egyedi legyen. Egy magas minőségű, eredeti terméket szerettem volna piacra dobni a kutatócsoport saját ötletei alapján" – magyarázta a lapnak a Tenga elnöke, Koicsi Macumoto, hogy miért kért fel kizárólag nőkből álló kutatócsoportot a fejlesztéshez. A kutatócsoport első lépésként 20-39 év közötti nőket interjúvolt meg a maszturbálási szokásaikról.

A megkérdezett nők hatvanhat százaléka vallotta be, hogy önkielégített már életében, közli a kutatási eredményeket lap. Az igennel felelők nyolcvannyolc százaléka az ujjait használta a maszturbálás során, huszonnyolc százalékuk szexjátékszerhez nyúlt, tizenöt százalék pedig elektomos fogkefét vagy zuhanyrózsát használt segédeszközként. "Magabiztosnak éreztem magam, amikor kiderült, hogy közel 70 százalékuk önkielégített már. Egyúttal az is kiderült, hogy harminc százalékuk még sosem élt át ilyen élményt – tehát ők potenciális vásárlók" – mondta a lapnak a kutatócsoport egyik tagja. Az Iroha masztitojások (Hanamidori, Hinazakura, Yukidaruma) speciális szilikonból (két év két hónap alatt fejlesztették ki) készültek, vízállóak, USB-csatlakozóval tölthetőek, a vibráció intenzitása mindegyik terméknél állítható, és mind dizájnra, mind színvilágban egyediek. A cég célja, hogy használóinak ne kelljen szégyenkezniük a természetes ösztönök miatt, különösen, hogy a kutatók szerint a nőkre maszturbálás ugyanolyan hatással van, mint egy arcpakolás vagy egy hajkezelés – "gyógyítja, és felszabadítja a testet és a lelket."