Az amatőr pornó egyik kedvenc témája a szabadtéri szex. Ahogy jön a tavasz, egyre több lehetőség van eltávolodni a békét adó fűtőtesttől, és kimenni a friss levegőre dugni egyet. Vagy akár szmogba, vagy bárhova. Ennek megfelelően el is árasztották az internetet a különböző videók, amiken az utcán, a kevésbé bátrak pedig az erdőben és a réten szeretik egymást egy kicsit.

Nyílt utcán

Erre azért nem sokan kaphatóak, de a videón látható pár csak bevállalta, hogy a külvárosban mindenféle bujkálás nélkül élvezze a lebetonozott út adta örömöket is. Valamiért az akció végül egy lakásban lett befejezve, talán a környéken lakók nem élvezték annyira a bulit.

Szobor tövében

Amerikai versenyzőink már nem voltak ennyire bevállalósak, mert bár a környék alapján forgalmasabb területet választottak, a félhomály és az, hogy egy szobor takarásában esnek egymásnak valamivel biztonságosabbá teszi a dolgot.

A ház mögött

Aki panelben nőtt fel, valószínűleg hozzászokott már ahhoz, hogy a kevésbé látható oldalon történnek dolgok. A cigiző gimnazisták, szipuzó hajléktalanok kevésbé érdekesek, viszont nagyon jól lehet ezeket a részeket szexre is használni, ha valakinek nem akadt jobb lehetősége. Ők azért meg is örökítették ezt a bulit.

A réten

Ha félünk a városi tömegtől, de azért akarunk némi veszélyt, akkor a rét az ideális választás. A sík területen eléggé benne van, hogy más is láthatja az aktusunkat, de mivel úgysem jár arra senki, általában problémák nélkül le lehet zavarni mindent. Akár egyedül is, ahogy az alább látható lány teszi.

Az erdőben

Ehhez aztán végképp semmi bátorság nem kell: a fák nyújtotta takarás miatt még a nagyon közelben lévő emberek elől is el lehet rejtőzni, ezért itt tényleg maximálisan élvezhetjük a friss levegő adta pluszokat.