horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Lil Ass, az igazi feka pornós

2013.03.16. 20:27

Lil Ass a szebb napjain maga volt a tökéletes fekete pornós (ebony kategória), minden sztereotípiát megtestesítve. Többek közt a mellei és természetesen a segge miatt lett belőle jó pornós, majd aztán hízni kezdett, és egészen elhasználódott. A provokatív művésznevet méltán választotta, feszes, kerek segge miatt és kifejezetten csinos arcáért imádják a rajongói. 1997-ben kezdett el pornózni, 21 évesen. Fiatalkorában még a 157 centijéhez 49 kilós test társult, rengeteg feka pornófilmet forgatott. Már a kezdetekkor análozott bőszen, számtalan gangbang jelenetet is vállalt, arcraélvezéssel együtt. 2006-ig volt a szakmában, addig összesen 134 filmet adtak ki, amiben szerepelt.

Magánéletéről semmit nem tudni, azt se, hogy hol született, hogy kivel él, és azt sem, hogy miért változott meg pár év alatt. Az évek során mellimplantátumokat és tetoválásokat rakatott a testére: a jobb karjára például azt varratta, hogy Lick it before you stick it, azaz Nyalj mielőtt beteszed.