Star Wars

Természetesen tonnányi pornóátirat létezik a Csillagok háborújából, hiszen tulajdonképpen mindent el lehet adni, aminek köze van Luke Skywalker ügyeihez. A nem túl ügyesen Porn Wars névre keresztelt film választott jelenetében például megcsodálhatjuk, ahogy egy jedi lovag rendezi le egy vonzó lázadó lánnyal az elsimíthatatlan ellentétüket lézerkard nélkül.

Gyűrűk Ura

A film siker lett, a világot imádja mindenki, hát hogyne akarták volna a készítők bemutatni, hogy dugnak Középföldén? Ebből is több verzió készült, ennek például Whores of the Rinds lett a címe. Sajnos az nem érthető teljesen, ki akar lenni ez a szőke hajú nő, akit többen is magukévá tesznek pár perc alatt. Biztos csak a könyvben szerepelt ez a jelenet.

Terminator

A minden idők talán legjobb akciófilmjeként emlegetett Terminatorokból két népszerűbb pornóverzió készült: a Sperminator és a Penetrator. Mi most az utóbbiból találtunk egy olyan klipet, ami után egész más szemmel fogunk nézni a kicsit lomha mozgású T-800-ra.

Vissza a jövőbe

Az egy dolog, hogy Marty McFly szerepét egy latino úriember kapta, aki ráadásul gördeszkázni sem tud, de a DeLoreant is átnevezték nemes egyszerűséggel Cumloaderre. A Fuck to the Future-nek egyszerű története van: a professzor visszajön Martyhoz, hogy megmutassa neki, milyen jó nőket fog dugni a jövőben.

Ollókező Edward

Ha elolvassuk az Edward Penishands címet, talán nincs is mit magyarázni: szegény Edwardnak ollók helyett pöcsök nőttek a kezére, amivel viszont jól ki tud elégíteni egy csomó nőt. Végül is jobb, mint az olló.