Flinstone család

Sokszor leírtuk már, hogy mindenből készül pornófilm, de azért így is meglepő tud lenni, hogy miben látja meg a pornóipar az erotikát. Itt van rögtön a vicces Flinstone család, ami tényleg az utolsó dolgok egyike, aminek tudni akarunk a nemi hátteréről. Ehhez képest találtak egy nőt Vilmának és Irmának, szereztek pár olcsó szőrmehamisítványt, és ki is jött a Flinstone család titkos jelenete, amiben a két nő egymást kívánja meg Frédi és Béni helyett.

Scooby Doo

Flinstone családhoz hasonló kategória: persze a mozifilmben ügyeltek rá, hogy a szereplők közt felbukkanjanak jó csajok is, de itt azért mégiscsak egy olyan rajzfilmről van szó, aminek egy idióta kutya és az állandóan betépett gazdája az egyik főszereplője. A pornó verzióban a nyomozással mit sem törődnek, Vilma például a nagy agyalás helyett inkább elvonul maszturbálni a vécére.

ET

Erre tényleg nem találunk szavakat: nagyjából mennyi erotika van egy kedves hazatelefonáló űrlényben? Hát első ránézésre semmi, de mégis készült az ET-ből pornófilm is. Erős a gyanúnk, hogy itt eredetileg nem ez volt a cél, csak a barokkos díszletek között megtaláltak egy űrlényjelmezt is, ugyanis a végeredménynek jól láthatóan semmi köze nincs a filmhez azon kívül, hogy néha feltűnik benne egy határozottan rút földönkívüli.

Ördögűző

Ugyanaz a kategória, mint az ET: bár szerepelnek a klasszikus horrorfilmben férfiak és nők, mégis fura, hogy izgatóvá válhat egy zöld trutyit hányó hullára sminkelt nő bárki számára is. Persze megoldották a tréfát, mivel az ördög által megszállt nőt természetesen dugással akarják visszahozni. Ez sajnos nem sikerült, de legalább láthatunk egy zöld trutyis ejakulációt is.

Jurassic Park

Minket is meglepett, de nem találtunk Spielberg klasszikus filmjéből hivatalos pornóverziót. Ezzel szemben találtunk egy 18 másodperces amatőr filmet, ami bemutatja, mit lehet kezdeni egy dinoszaurusz koponyájával.