18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

A duplát imádó magyar lány, Larissa Dee

2013.04.07. 20:28

A magyar Larissa Dee 1987-ben született, 2008-ban kezdett el pornófilmeket forgatni. A Pornolovernek adott két évvel ezelőtti interjújában azt mondta, azért fordult a felnőttfilmezés felé, mert 13 éves korától próbálkozott modellkedéssel, hiába. Aztán elkerült egy pornó ügynökséghez, és már forgatott is. Egy éven át csak csajokkal forgatott, majd ahogy elkezdte, rájött, hogy jobb dipit forgatni, mint anált. Azóta a kedvence. Forgatott Rocco Siffredivel, több filmje is van az Evil Angellel és a Jules Jordan Videoval. A magánéletéről csak annyit tudni, hogy Lauro Giotto menyasszonya volt. Aleska Diamonddal sok közös leszbikus jelenete van, olyan filmeket találni róluk, ahol Aleskának negyedakkora volt a melle, mint most. A 180 centis Larissa Dee barátnője többek között Aleska Diamond és Aletta Ocean is, bulizni is eljárnak együtt.

Larissa Dee dipit, anált, arcraélvezést és leszbijeleneteket is csinál, találni róla a pornómegosztókon lábfétises pornófilmeket is. A barna hajú, barna szemű pornós a melleit és a száját plasztikáztatta, utóbbitól most már megszabadulna.