18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

A latina Nikki Delano a heti pornós

2013.04.13. 20:24

A latina pornószínésznő az In My Skin című nagyon népszerű brazil doku-realityben kapott szerepet – úgy tudni, nyáron kerül adásba a brazil Global TV csatornán. A műsor lényege, hogy celebek életét követik egy héten keresztül napról napra, Nikki Delanót a pornósztárral Shy Love-val együtt választották a műsorba. A két pornós mindennapjait március 27-től április 2-ig követték, beleértve a pornóforgatást is: Nikki Delano Joey Driverrel forgatott. A pornószínésznő egyébként örült annak, hogy mindenki megismerheti, milyen is az igazi Nikki Delano. Hogy az egyébként amerikai Delanót miért a latina szekcióban tartják nyilván, még nem derült ki pontosan.

A szőke pornószínésznő 1986. április 12-én született New Yorkban, 2011-ben kezdett el pornófilmeket forgatni. Ugyan csak két éve, hogy a szakmában van, máris 42 filmet jegyeznek a nevén. Ahogy az általában lenni szokott, ő is a lágyabb vonallal kezdte, arcraélvezéssel és leszbijelenetekkel. Mára azonban beállt ő is a sorba, és análozik bőszen. A 157 centis, 50 kilós pornós Audry Star, Audra Star, Nikki Delan néven is megtalálható a pornómegosztókon.