Valamiért időről időre megihleti Paul "Fotie" Photenhauer-t a sperma felhasználása a gasztronómiában. A szerző úgy gondolta, fontos összeszednie a Semenology - Bartenders Handbook című könyvben, hogy hogyan lehet koktélokhoz felhasználni a spermát. A márciusban megjelent könyvében a sperma fogyasztás szenvedélyéről ír, van például Galliano Cum Shot és Macho Mojito recept, túlmutatva az egzotikus gyümölcsleveken és mindenféle alkoholtartalmú ital keverésén. A szerző azzal érvel a sperma használata mellett, hogy olyan mint a sajt vagy a bor, csak ez egy speciális összetevőkből álló személyes adalék. És ha az emberek isznak tejet, ami a tehén tőgyéből fakad, és ha esznek tojást, ami tulajdonképpen a tyúkok menstruációjának felel meg, akkor miért ne ehetnénk-ihatnánk spermát.
A szerző első könyve szintén az ondóról és a főzés kapcsolatáról szól: a 2008-as Ondó szakácskönyvben többek közt az ondópuding receptjét osztja meg a világgal.