18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Ondókoktélok kézikönyve bártendereknek

2013.04.20. 18:29

Valamiért időről időre megihleti Paul "Fotie" Photenhauer-t a sperma felhasználása a gasztronómiában. A szerző úgy gondolta, fontos összeszednie a Semenology - Bartenders Handbook című könyvben, hogy hogyan lehet koktélokhoz felhasználni a spermát. A márciusban megjelent könyvében a sperma fogyasztás szenvedélyéről ír, van például Galliano Cum Shot és Macho Mojito recept, túlmutatva az egzotikus gyümölcsleveken és mindenféle alkoholtartalmú ital keverésén. A szerző azzal érvel a sperma használata mellett, hogy olyan mint a sajt vagy a bor, csak ez egy speciális összetevőkből álló személyes adalék. És ha az emberek isznak tejet, ami a tehén tőgyéből fakad, és ha esznek tojást, ami tulajdonképpen a tyúkok menstruációjának felel meg, akkor miért ne ehetnénk-ihatnánk spermát.

A szerző első könyve szintén az ondóról és a főzés kapcsolatáról szól: a 2008-as Ondó szakácskönyvben többek közt az ondópuding receptjét osztja meg a világgal.