Örömmel látjuk, hogy a Trónok harca-mánia már a szextárskeresők világába is betört: a Frisky nyomán akadtunk egy szexhirdetésre, amelyen az egyik szereplő állítólagos hasonmása keres magának szerepjátékos partnert. Az üzenetet teljes terjedelmében közöljük, hátha valaki épp New Orleansból olvas minket, és történetesen megfelel a paramétereknek. Így kell kinézni, a partnernő így fog.

„Nagy rajongója vagyok George R. R. Martin Trónok harca című sorozatának (a tévéműsornak és a könyveknek egyaránt). Nemrég megvásároltam a Vastrón másolatát, amelynek eredetije a sorozatban látható, és most partnert keresek egy fantáziám valóra váltásához.

Képzeletben én vagyok Viharbanszületett Daenerys Targaryen, a Sárkányok Anyja, a Vastrón és a Hét Királyság jogos örököse. Miután átszeltem a Keskeny-tengert, és legyőztem Westeros seregeit, hatalmamban és jogomban áll mindenkit lemészárolni, aki elárulta családomat, és

Megdugná?

megfosztott az engem illető helytől.  A Targaryen-ház legádázabb ellenségei, a Stark-ház és a Baratheon-ház hatalmas árat fog fizetni. Mind, ki a Sárkányok Anyja ellen küzdött, életével fizet –egyvalakit kivéve.  Amikor Robb Starkhoz érek, tekintetünk összekapcsolódik, és valami megmozdul bennem. Rájövök, hogy szükségem van rá, akarom, és tudom, hogy ő is így érez. Őreimnek azt parancsolom, hogy vessék egy cellába, és még aznap éjjel magamhoz rendelem, a trónterembe. Ott, a Vastrónon, amelyet éppen csak megszerettem, vadul és szenvedélyesen szeretkezem vele, többször.

Kérlek, csak akkor válaszolj erre, ha úgy nézel ki, mint Robb Stark! Örülök a képeknek, de kérlek, kérlek, ne küldd el a neved. Szeretnék annyira hű maradni a fantáziámhoz, amennyire csak lehetséges, KIZÁRÓLAG Robb Starkként utalj magadra. A ruházatodat magadnak kell biztosítanod. Ne feledd, hogy most vettél részt egy ütközetben, és a pincebörtönből rángattak elő, úgyhogy nem viselheted a legszebb szőrmepalástod.

Légy Stark nappal, vadember éjjel."

Sajnos ilyen szexjelenet (legalábbis eddig) nem volt a tévésorozatban, de megnyugodhatnak, mert amatőr pornót már forgattak a sorozat alapján. Íme.