18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

20 éve pornózik Francesca Lee

2013.04.21. 19:56

A barna hajú MILF-pornós 1970-ben született, 1992 óta forgat felnőttfilmeket még ma is. A Doc Johnson a napokban vett róla mintát a készülő műpuncihoz, a Facebook oldalra több fotót is posztoltak a folyamatról. A 157 centis, 52 kilós pornószínésznő közel ötszáz filmben szerepelt már, és több mint százat ő rendezett. Arcraélvezést és anált már a kezdetekkor is vállalt, nem ritka tőle az análból szájba, a leszbijelenet és a dipi sem. A pornós férje Mark Wood pornórendező és színész, akivel 2002 óta házasok. Hogy miért választotta a pornót, és hogy hogyan is élnek, van-e gyerekük, hol élnek, erről semmit nem tudni. Francesca Lee Francessca Le', Francesca Lee, Franchesca Le, Francesca Leigh, Francesca Lei, Erika Estrada, Francesca és Erica Estrada néven is megtalálható a pornómegosztó oldalakon.

A pornószínésznőt 1994 óta rendszeresen díjazza a szakma, a legelső szakmai elismerést Rocco Siffredivel közös csoportszex-jeleneteért kapta. Beválasztották az AVN, az XRCO és az Urban X Awards dicsőségfalára, legutóbb pedig az év MILF-kategóriájában jelölték a pornókritikusok.