18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

A szőke MILF-pornós Charlee Chase

2013.04.27. 18:56

Charlee Chase 1977-ben született Floridában, leginkább hatalmas, asszonyos melleiről lehet ismert. A pornószínésznőről több adat is van, hogy mikor kezdett el forgatni. Az Iafd szerint 2005-ben, 28 évesen, így gyakorlatilag mindig is MILF pornókat forgatott. A Boobpedia szerint azonban Delaware-ben nőtt fel, onnan Tampa Bay-be költözött 19 évesen, majd onnan Floridába ment. Fiatal volt, kellett neki a pénzt, beállt táncolni, majd 1996-ban már pornót forgatott.

A 173 centis, 61 kilós szőke pornós Twitteren közvetíti az életét rajongóinak, például felrak egy fotót, ahogy bulizik a szintén pornós Vicky Vette-el, továbbá backstage fotókat is twittel a forgatásokról. A pornószínésznőnek kevés filmje van, mindössze huszonhat darab, és a legdurvább amit vállal, az az arcraélvezés. Leszbikus jelenetekben, masztiban és sima dugásban látni őt ma már. Az egyik interjúban elmondta, imádja a lábfétises filmeket, hogy a pornóipar nyitottan állt hozzá, és hogy a mellei 36 DD (80 DD) méretűek – megműttette a gyerekei szoptatása után. Charlee Chase, a szőke óriásmellű MILF két e-vel írja a nevét, de akad még pornós hasonló néven.


Busty blonde burlesque dancer Charlee Chase fucks a fan brought to you by PornHub