Kertészkedés

Az metszőollóval vigyázni kell, ezért a film készítői is inkább csak annyival utaltak arra, hogy a szereplő hölgy bizony egy kertész, hogy odaraktak a növények mellé egy talicskát. Ettől függetlenül persze biztosan szereti a virágokat.

Biciklizés

A japán pornófilmek mindig külön világot képviseltek, és nem csak azért, mert következetesen kikockáznak minden nemiszervet. Ez a videó például semmi másról nem szól, mint hogy a Csajok a csúcson című botrányos német filmhez hasonlóan bicikliüléstől élvez el egy lány menet közben.

Piknik

Nem is kérdés, hogy egy jól eldugott helyen némi étellel szuperül lehet meztelenkedni. Paradigmaváltó módon ezúttal a szoftos vonal van képviselve, tehát egy ízléses nő pózol festőinek szánt háttér előtt.

Takarítás

A tavaszi nagytakarítás a tavasz valószínűleg leggyűlöltebb része, de aki teheti, takarítót fogad fel. A pornóipar természetesen ebben is látja a lehetőséget egy jó dugásra, bár ettől nem lesz tisztább az ablak.

Piálás

Minden évszakra aktuális program, de tavasszal nagyon megnő az igény arra, hogy éjszakába nyúló bulikat csapjunk, hiszen végre nem kell felöltözni. Sőt, vetkőzni is lehet, ez a rövid film például a magukról teljesen megfeledkezett lányokat mutatja be, akik már nem csinálnak gondot egy jó nyilvános dugásból.