18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Heti póz: a falnál spárgázva

2013.05.17. 20:01

Az eheti póz pofonegyszerűnek tűnik: a férfi hátulról megcsinálja a nőt a falhoz döntve, és a nő egyik lábát a falhoz fogja bokánál – ide kattintva megnézheti a pózt. A szexpóz azért tényleg elég nehéz, és csak azoknak a nőknek ajánljuk akik minimum kétszer járnak hetente jógázni, vagy akik az egész gyerekkorukat a gerendán töltötték. A férfi részéről különösebb megerőltetést nem kíván a szexpóz, csak áll a nő háta mögött, és egyik kezével lefogja a nő lábát. A másik kezével célszerű, ha a nő derekát fogja. A nő helyzete igen érdekes, talán a Titanic süllyedésekor kapaszkodtak ennyire a falba az emberek, mint ahogyan a szexpózt túl lehet élni. Szóval a nő a két kezével a fal sarkába kapaszkodik erősen, egyik lábát felrakva a feje felé spárgába. A másik lába ugyan a földet éri, de feltehetően inkább lábujjhegyen áll, mint teljes talpon. A szexpózt talán érdemes kisebb terpesszel kezdeni, aztán fokozatosan nyújtani a lábat annyira, hogy szex közben is gond nélkül menjen akár a farokspárga is.

Mivel ezt a pózt szinte lehetetlen felkutatni pár perces pornófilm formájában, így a szexpózt egy szőke csajjal illusztráljuk, aki napozás közben úgy dönt, maszturbál egy kicsit.