18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

A szomszédlány típus, Jennifer White

2013.05.25. 19:10

A barna hajú, barna szemű pornós 1988-ban született Kaliforniában, ahogy betöltötte a 21. életévét, máris beállt a pornóiparba. White első ránézésre olyan, mintha egy hazai valóságshow vagy dokureality szereplő lenne, nem az a tipikus pornós. A 157 centis, 52 kilós pornószínésznő életéről nem sokat tudni, tekintve, hogy csak 2009 óta pornózik, és mindent forgat, valószínűleg nagyon kellett neki a pénz. A Twitterét olvasva sem lehet többet róla tudni, ilyeneket csak, hogy szereti a Trónok harcát, hogy van macskája, szereti a burritót és a szexet. White mindent forgat, még ass-to-mouth-t is, látni tőle dupla anált, leszbijelenetet és maszturbálást is. 2011-ben beválasztották a top 100 legdögösebb pornósok közé, 2011-től rendszeresen jelölik szakmai díjakra (AVN, XBiz), azonban még semmit nem nyert.

A rajongói azért szeretik, mert tinédzser fejű és mert teljesen hétköznapi szomszédlány, smink nélkül pláne igaz ez rá. Ő az egyike azoknak a pornósoknak, akikről Melissa Makeup sminkes közzétett smink nélküli fotót.