horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

A brit pornós, Sophie Dee

2013.06.08. 21:07

Sophie Dee a Crazy Horse társulat meghívott vendégeként lép fel San Franciscóban június 13-án és 14-én. A pornós azt nyilatkozta az Xcriticnek, nagyon izgatott amiatt, hogy táncolni fog, és azt is hozzátette, szexi tánccal készül. A pornószínésznő 1984-ben született Walesben, kávézókban és éttermekben dolgozott a suli mellett, majd hirtelen váltott, és sztriptízes lett Birminghamben. Aztán topless munkát vállalt a brit The Daily Sport magazinban, végül 2005 januárban Kaliforniába költözött, és elkezdődött a felnőttfilmes karrierje.

Azóta, azaz 21 éves kora óta forgat felnőtt filmeket. A 163 centis, 50 kilós, kék szemű pornós ma már mindent vállal, szadomazo jelenetekben, ass-to-mouth és squirt jelenetekben is lehet látni. A pornószínésznő úgy kezdte, ahogy általában mindenki, eleinte szexmentes, maszti jelenetekkel nyitott, aztán orálozott arcraélvezéssel, majd az évek múltával kicsit bedurvult. Eddig a nyolc év alatt összesen 416 filmet jegyeznek a nevén, rendszeresen jelölik az AVN-díjra 2009 óta, de mindeddig még semmit nem nyert.