horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

A polcmellű Annina Ucatis a hét pornósa

2013.06.30. 19:17

Annina Ucatis hatalmas melleit most épp a német Big Brotherben mutogatja, az Egotasticon közzétett fotókon meg lehet csodálni azt, hogyan borotválja a lábait meztelenül (ide kattintva megnézheti). Annina mellei óriásiak, és ami egészen fura, hogy gyakorlatilag szinte vízszintesen emelkednek el a testétől, egész biztos, hogy bármit tud azokon az izéken tárolni, például könyvet vagy egy doboz sört.

Annina műsorvezetőként is ismert Németországban, egykoron pornószínésznő volt, de inkább az erotikus vonalon, nem a hardcore irányon. A 75 G mellméretű szőke nő közgazdaságin végzett, majd találkozott valakivel, aki fotókat készített róla. Innen egyenes út vezetett a Peep! című erotikus showműsorba, később a Beate Uhse TV-n is feltűnt. Egész ügyesen lavírozott a softcore vonalon, még saját showműsora is lett a német televízióban, a The Love Show. 2006 óta időről időre szerepel a német Big Brotherben, egész biztos, hogy jót tesz a műsor nézettségének, ha őt láthatják zuhanyozni.