horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Íme a pornó aranykorából Juliet Anderson

2013.07.21. 19:40

Juliet Anderson 40 éves korába kezdett el pornózni, 1938-ban született Kaliforniában, 2010-ben halt meg az otthonában, 71 évesen. Juliet Anderson a pornó aranykorában, a nyolcvanas években lépett be a felnőttfilmesek közé, nagyon gyorsan híres lett, filmjeiben mindig a telhetetlen idősebb nőt alakította, aki képtelen betelni a testi örömökkel. A pornószínésznő 1978-tól 2001-ig pornózott kihagyással, összesen 141 filmet jegyeznek a nevén. Párkapcsolati tanácsadóként és masszázs terapeutaként is dolgozott, a kilencvenes években visszatért a pornóhoz.

A pornónagyinak kalandos élete volt, jazz trombitás apja és színésznő anyja mellette művészeti iskolákba járt, rövid ideig házas is volt, de házassága hamar tönkre ment. A következő 18 évet azzal töltötte, hogy idegen diákokat tanított angolra, de dolgozott például Finnországban rádióa producerként. Karrierje akkor kezdődött, amikor jelentkezett a hetvenes években Alex de Renzy pornós producer hirdetésére. Szerepet kapott a Pretty Peachesben, ahol a szerep szerint Peg nénit játszotta – így ragadt rá a név. Pornográf magazinokban szerepelt, telefonszex hálózaton dolgozott, nagyban nyomta az ipart. A super 8mm kamera megjelenésével együtt beindult a pornós karrierje, Alice Rigby, Judy Callin, Ruby Sapphire, Judy Carr, Aunt Peg, Judy Fallbrook és Judith Anderson néven is forgatott. 1984-ben úgy döntött, véget vet a karrierjének, Észak-Kaliforniába költözött, ahol masszázs terapeutaként és párkapcsolati tanácsadóként dolgozott. 1995-ben aztán ismét visszatért, akkor már rendezőként és producerként is, nemcsak színésznőként. 1998-ban 50 feletti párokat filmezett, pornófilmjében az Ageless Desire-ben igazi ötveneseket vett fel, ahogyan szeretkeznek. 2009-ben már biztosan nem dolgozott a felnőttfilmekben, négy macskájával együtt élt Berkeley-ben. Holttestére 2010-ben talált rá egyik barátja, aki aznap a szokásos kezelésre vitte volna Anderson – a nő Crohn-betegségben szenvedett. Az egykori pornólegenda az ágyában halt meg, semmi szokatlan vagy különös nem volt a szobájában, ami idegenkezűségre utalt volna. Juliet Anderson bekerült a legendák közé, a pornós hírességek falára is például, de a San Francisco-i Szexközpontban emlékművet is kapott.