horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Heti póz: három csaj egy pasival

2013.08.02. 20:58

A fesztiválszezon és a budapesti, nyári éjszakák akár egy véletlenszerű gruppennel is kecsegtethetnek, ha lehet ilyet mondani, az erkölcsök az évben talán ilyenkor a legkönnyedebbek. Az eheti pózt pontosan egy laza, spontán éjszakához ajánljuk, három nő és egy férfi kell hozzá, és persze jó adag fantázia. A pózban a három csaj egymás mellett térdelve pucsít az asztalon vagy a kanapén, az gyakorlatilag mindegy – ide kattintva megtekintheti. A férfi előttük térdel a földön, két csaj egyszerre próbál ujjazni hátulról, a harmadikat pedig a szájával és a nyelvével izgatja. Aztán időnként változtatja, kit ujjaz, és kit nyal éppen – előjátéknak tökéletes. (És ahhoz is, hogy az ember ne vegye annyira komolyan, mi történik vele.)

A négyfős szex ennél nagyobb izgalmakat rejt magában, mint amit ajánlunk, variálható bárhogy a három csaj egy férfi helyzet. Aki csak hármasban próbálkozik, annak is ajánljuk a pózt, legfeljebb egyet nyal, egyet ujjaz csak. Az eheti pózt hármassal illusztráljuk a medencénél.