horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Heti pornós: a magyar duplázó, Bibi Noel

2013.08.03. 17:51

A szőke hajú Bibi Noellel méltatlan, hogy nem foglalkoztunk eddig, ezért ezt gyorsan be is pótoljuk, a Pornolovernek pedig köszönjük, hogy felhívta rá a figyelmet. Bibi Noel igen bevállalós pornószínésznő, 2010 óta, 18 éves kora óta forgat felnőttfilmeket. Magánéletéről nem sokat tudni, sőt, egyáltalán nem tudni róla semmit, még csak azt sem, hogy hol született pontosan.

A szőke pornós 1992-ben született, január 1-jén. Köldökében és nyelvében van piercing, csuklóján és lapockájánál is van tetoválás. Karrierje ugyan rövidnek tűnik, de igen termékeny, a két-három év alatt több nagy felnőttfilmes céggel forgatott, mint az Evil Angel vagy a Hustler például. Aleska Diamonddal, Debbie White-tal és Jasmine Blackkel is volt már jelenete, forgatott Rocco Siffredivel is. Anált, dipit (dupla behatolást), ass-to-mouth -t forgat legtöbbször, természetesen vannak leszbi és arcraélvezős jelenetei is. A weboldalát elnézve él-hal a lábfetisisztákért. AVN-re jelölték a Roccóval közös jelenetét, a legjobb külföldi szexjelenet kategóriában.