horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

40 éves, és csak két éve pornózik Veronica Avluv

2013.08.11. 20:58

A barna hajú, gigamellű Veronica Avluv 1972-ben született Texasban, önmagát nagyon biszexuálisnak tartja. 1996-ban hozzáment Hans Avluvhoz, aki 2013 márciusban szívinfarktusban elhunyt. Házasságukból két gyerekük született, és az előző házasságaikból is vannak gyerekeik. Avluv 38 évesen kezdett el pornózni 2010-ben, az első évben csak leszbijeleneteket forgatott. Aztán kicsit bekeményített. Annyira, hogy 2012-ben az AVN és az XBiz is jelölte az év MILF pornósának, ahogy 2013-ban is, egyelőre egyik díjat sem nyerte meg. Veronica Avluv hardcore pornót csinál, forgat anál squirtöt, ass-to-mouth-t, arcraélvezést, és természetesen hardcore leszipornót is forgat: például arcra squirtöt csajokkal. Évről évre keményebb dolgokat vállal, 2013-ban adták ki a Veronica Avluv: No Limits DVD-jét, amin aztán tényleg minden van, korlátok nélkül. Kicsit olyan, mintha Avluv 40 évesen fedezné fel szexuális korlátait, amik úgy tűnik, nincsenek. Vannak még ilyen MILFek a pornóban. A rajongói pont ezért szerint, a pornószínésznő szerint különlegessége, hogy szokatlan orgazmusképességével kiemelkedik a társai közül.

Weboldalán azt írja, szeret otthon főzni, zenét hallgatni, könyvet olvasni, a családjával időt tölteni, teljesen normális életet él. Imádja a gyerekeket, az idős embereket és az állatokat. És persze Szeretet és Fény járjon át mindenkit.