horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Heti póz: jógázva a tengerparton

2013.08.16. 21:33

Az eheti pózt nemcsak a jógázóknak ajánljuk, bár a nő részéről igényel némi hajlékonyságot. Kontakt jógázásnak is beillik, ahogy a nő összegömbölyödve fekszik a hátán, térdét a feje mellé téve, a férfi pedig rajta fekszik teljesen kinyújtott testtel – ide kattintva megnézheti. A férfi ahogy behatol a nőbe a szemtől szemben szexpózban, nyújtsa ki a lábait, mintha fekvőtámaszozna. Felsőtestével ölelje a nőt, és ahogy a pózban is látható, csókolja meg a nőt, vállaival lefeszítve a nő lábát. Akkor csinálják jól, ha a nőnek szinte csak a lapockája és a feje van a földön, a férfinak pedig a lábujjai és a könyöke.

A helyszín nyilván csak egy lehetőség a sok közül, medenceparton, teraszon, otthon a földön, réten, erdőben, pusztáson, kukoricamezőn is kipróbálhatja. Az eheti pózt olyan pornóval illusztráljuk, ami kicsit izgalmasabbá teszi az otthoni tévézést, ezt azoknak ajánljuk, akik otthon maradnak a hosszú hétvégén.