horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Heti pornós: India Summer

2013.08.18. 18:52

"India Summerről nem találtam meg a kurva jó dugós jelenetet, de amikor Prinzzess-szel leszbiznek azok általában elég erősek. Van jelenete James Deennel is, úgy emlékszem, az is elég király" – hívta fel a figyelmünket India Summerre az egyik olvasónk. A barna hajú pornós 1975-ben született az Államokban, indián, német és ír származású. Harminc éves korában kezdett el pornózni, a szokásos forgatókönyv szerint eleinte szólót és leszbijeleneteket vállalt, majd arcraélvezést, pasis jeleneteket, és aztán bőszen análozni kezdett. 2005 óta idáig 429 filmet jegyeznek a nevén. Pornós nevét a The Doors Indian Summer-éből vette. 2010-ben az év MILF-pornósának választották az AVN-gálán, 2011-ben az év pornószínésznője lett azzal a filmjével, ami a szvingerezésről szólt. India Summer önmagát biszexuális swingerezőnek tartja.

A Facebook oldalán és a Twitterén nyomon követhető az élete, a forgatásokról posztol, természetesen picsító, csöcsös fotói is vannak. India Summer több pornóparódiában is szerepet kapott, játszott a Spartacus pornóverziójában és a Men in Black felnőttfilmes verziójában. Nemcsak pornókban látni, játszott a Dexter egyik epizódjában is.