18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Heti póz: a tükör előtt állva

2013.08.23. 20:36

Az eheti pózt azoknak ajánljuk, akik szeretik magukat, és szeretik magukat szex közben nézni. A tükör előtt állva szexelni a legegyszerűbb a fürdőszobában, de a héten azt ajánljuk, vigye ki a gardróbból a tükröt a nappaliba, állítsa be egy falhoz, és csinálja ott – a heti pózt ide kattintva megnézheti. A férfi a nő háta mögött áll, a nő pedig hajol az álló kutyapózban. A nő ha tényleg élvezni akarja, akkor zárja össze a combjait, és kezével támaszkodjon széktámlára vagy egy puffra. A nő támaszkodik, a férfi munkálkodik, mindez természetesen állva történik a tükör előtt. A tükör miatt – és egyébként sem árt – ajánljuk a szép fehérneműket, akár hosszú zoknikat, harisnyatartókat, combfixeket, mídereket, extra push-up melltartókat a szexpózhoz.

És ha már tükör, akkor az alábbi, igen művészi pornóval illusztráljuk az eheti pózt, amiben a pornószínészeket egy üveglapon keresztül vette fel a kamera, alulról.