18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Először rendezték meg Hong Kongban az ázsiai szexexpót

2013.08.30. 09:26

Augusztus 29-én csütörtökön kezdődött a háromnapos Asia Adult Expo 2013, a Scmp információi szerint 1500 kiállító és úgy körülbelül 7-8000 ezer kereskedő lesz jelen. A szexexpót Macauból helyezték át Hong Kongba, ami a magazin szerint azért jó döntés, mert Hong Kong tuti biztos üzleti lehetőségeket kínálhat. Az erotikus ipar szakmai vására Ázsiában így tulajdonképpen már a hatodik, ötször rendezték meg Macauban, most pedig Hong Kongban. Erotikus fehérneműket, szexuális segédeszközöket, guminőket, műpuncikat, alumíniumból és kerámiából készült dildókat kínálnak például.

Raymond Houtenbos, az amerikai Pipedream Products cég képviseletében elmondta a magazinnak, hogy a világ azon részén az emberek jóval konzervatívabbak, de így is érdekli őket a szexexpó. Egyelőre nem tudják megbecsülni, hány látogatója lesz a háromnapos rendezvénynek. Két évvel ezelőtt Macauban harmincezer embert érdekelt az ázsiai Adult Expo.