horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Disneynél kezdte, most pornós Sensi Pearl

2013.08.31. 18:29

A Pornolover hívta fel a figyelmünket Sensi Pearlre, akit a nagyérdemű az Életre kelt napló című Disney-filmben láthatott, illetve a High School Musical 1-2-ben is. Nem olyan neves Disney-sztár, mint amilyen Miley Cyrus vagy Selena Gomez. Sensi Pearl 2006-ban még filmekben próbálkozott, aztán rátért a pornóra, 2011-ben már felnőttfilmeket forgatott. A barna hajú pornós nevén összesen 24 filmet találni, pár héttel ezelőtt, augusztus 10-én jelentette be, hogy visszaavonul. Vissza akar menni a családjához, ezért hagyta abba. Amit csinál, abban elég jó, annyira, hogy 2011-es pornókritikusok, az XRCO Awards gálán ő volt a trófea. A csaj annyira belelendült a forgatásokba, hogy elég hamar a pornóoldalak sötét részére került, ahol verik, kínozzák a szubmisszív hajlamú pornóst. És még nagyon öreg bácsival is forgatott. Hogy mennyi idős pontosan Pearl nem lehet tudni, és azt sem, hogy miért választotta a felnőttipart.

Magánéletéről semmit sem tudni, az biztos, hogy a gyógyászati célra használt marihuána egyik szóvivője, úgynevezett Ganja Goddess (Ganja Istennő). A Los Angeles-i születésű pornós egyébként képzett balerina.