18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Heti póz: fitneszlabdán

2013.09.06. 19:54

Az eheti pózhoz szükség van egy fitneszlabdára és egy kanapéra a partneren kívül. A fitneszlabda semmivel nem helyettesíthető, ugyanis ennek görgetése fontos a behatoláshoz. A férfi a kanapé szélén ül, vele szemben a nője a fitneszlabdán, lábai a kanapén vannak – a pózt ide kattintva láthatja. A szemtől szemben szexpózban a férfi görgeti a labdát a nő háta mögött, egyikük sem mozog, csak a labda mozgatása adja a ritmust. Az is biztosan működhet, ha a nő a lábával a kanapétól elrugaszkodik, és vissza, így is megoldható a ki-be mozgatás. Amennyire hétköznapi lenne ez a póz labda nélkül, annyira izgalmas labdával, mindenkinek ajánljuk, aki változatosabbá akarja tenni a szexet, de a nője kicsit konzervatívabb.

Az eheti pózt hármasszexszel illusztráljuk, az átvezetés mindössze az, hogy fitneszlabdás szexet a Shortbus című filmben lehet látni élesben. Mivel a film híres arról, hogy abban minden szexjelenet valós és igazi, ezért a végkifejletben látható hármasszexre emlékezünk meg a hajtás utáni hármas jelenettel.