18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Claudia Ferrari, a magyar pornós

2013.09.14. 17:26 Módosítva: 2013.09.14. 17:28

Claudia Ferrarira Marc Dorcel új weboldalán figyeltünk fel, a hosszú barna hajú, világos szemű pornós a mai napig aktívan forgat. 1983-ban született, Fazekas Krisztinaként Claudia Ferrari, aki egyébként 2004-ben elnyerte a Vénusz-díjat, ami az európai pornósok Oscar-díja. 2006-ban a Tutti Frutti Szexkorona Díjátadón ő kapta a legjobb showműsorért járó díjat. A 170 centis, 59 pornós Hanna, Claudia, Romana, Vanessa, Angel, Angel Madrid, Christina, Tina Crystal, Hana, Magalie neveken is pornózott.

2004-ben már análjelenetek forgatott, pedig akkor csak két éve volt a szakmában, ass-to-mouth-t is csinált, ahogy leszbijeleneteket és arcraélvezést is. Dolgozott többek közt a Hustler Videónak, a Private-nek, a Wicked Pictures produkciós cégnek is. Magánéletéről az ég világon semmit nem tudni, egyike azoknak a magyar pornós lányoknak, akiket tényleg csak az igazi pornórajongók ismerhetnek, és azok közül is inkább azok, akik 8-10 évvel ezelőtt is néztek pornót.