horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Veszélyes nő a szibériai MILF, Nikita Von James

2013.10.09. 19:41

A hosszú szőke hajú pornószínésznő Szibériából származik, nevében a Von állítólag német örökség, a James pedig James Bondra utal, ezzel is jelezvén, hogy ő egy veszélyes nő, vagy legalábbis valami olyasmi. 32 évesen kezdett el pornózni, mindig is MILF volt, korábban éjszakai bárokban táncolt. 2008 óta körülbelül 53 filmet adtak ki a nevével, forgatott a Brazzersszel, a Naughty Americaval, a Digital Playgrounddal, a Hustlerrel, a Penthouse-zal, a Vividdel, a Wickeddel, a Jules Jordan produkciós céggel.

A pornóipar mellett az óriásmellű Nikita Von James komoly üzletasszony is ma már, közgazdász diplomát szerzett Oroszországban, elvileg az üzleti szférában is dolgozik a pornón kívül. A Twitter oldalán folyamatos posztol magáról pucsítós képeket, ahogy a Facebookon is. Általában tipikus MILF-pornókat forgat, megdugatja magát a fia egyik barátjával, és hasonló alaptörténetű remekművekben látni. Annak ellenére, hogy minden testi adottsága megvan hozzá, softosabb filmeket forgat.