horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

A természetes mellű Lily Love az eheti pornós

2013.10.27. 19:29

Melyikük jobb pornós?

  • 2239
    Az amerikai Lily Love
  • 1283
    A magyar Lily Love

 Két Lily Love is van a pornóiparban, az egyik egy magyar lány, a másik alabamai. A magyar Lily Love-ról, aki 1984-ben született, nem sokat tudni, annak ellenére, hogy közel 10 évig volt a szakmában. Mindenféle filmet forgatott, összesen 128-at jegyeznek a nevén, rengeteg jelenete látható a pornómegosztókon. (Még anál dipit is vállalt, ass to mouth-szal, amiért elég sok pénzt fizetnek.) 2011-ben abbahagyta, így ma már csak egyetlen egy Lily Love van, aki aktív pornós.

Nem ritka, hogy már bevált néven kezdenek új pornószínésznők, ez legalább annyira szokványos, mint az, hogy egy már ismert színésznő nevét kicsit megmásítják, és az lesz a pornósnevük. Az amerikai Lily Love 1991-ben született Alabamában, lengyel származású, mindössze egy éve pornózik.  A természetes, nagy mellei miatt sokan szeretik. James Deen azt írta róla a blogjában, nemcsak a természetes mellei miatt imádnivaló a pornós, a mosolya és az egész személyisége lenyűgöző, annyira, hogy a forgatáson mindenki csöndben őt figyelte. A 160 centis, 57 kilós pornószínésznő a Twitteren és a blogján is megosztja a mindennapjait, amit nagyjából a pornózás tesz ki. A felnőttfilmes még nagyon az elején tart a pályájának, így magyar elődjével szemben még csak soft jelenetekben látható.

Ilyen volt a magyar Lily Love pornósként

És ilyen az amerikai Lily Love