18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

A pornósított Trónok harca első öt része ingyen megnézhető

2013.10.30. 21:36

A Wood Rocket közzétette a Trónok harca pornósorozat első öt epizódját, amit ingyenesen meg lehet nézni a weboldalukon – ide kattintva megnézheti. Van amelyik epizód közel 40 perces, és van, amelyik csak 18 perces. Az első rész teljesen szokványos szopás-nyalás-dugás sorral indul, a díszlet elég szegényes, de hát ugye az kit érdekel. A történések nagyja tele van utalásokkal a sorozatból. A harmadik epizódban a Milf of Dragons, az a Mother of Dragons-re, vagyis a sárkányok anyjára utal, aki a szőke parókás nő, és akinek Daenerys Targaryen a neve a könyvben/sorozatban. A göndör hajú partnere az eredetiben Daario Naharis zsoldos, aki a könyveben is meghágja az asszonyt – mindenki vele szexelne a sorozatból. A negyedik epizódban mélytorkozás látható, az ötödikben pedig leszbijelenetet mutatnak be a szereplők. A környezet, ahol a dugásokat felvették igen szegényes, alig-alig emlékeztet az igazi Trónok harca díszletére.

A Trónok harca pornóverziójának szereplőit júniusban válogatták, akkoriban a pornórajongók találgattak, kik játsszák majd a főbb szerepeket. Daenerys Targaryent Anikka Albrite alakítja, a többszörös AVN-díjas MILF-pornós, Tanya Tate is szerepet kapott, ő játssza Cerseit.