horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Heti póz: misszionárius oldalról, beakasztva

2013.11.01. 20:21

A Hancúr Párbaj társasjátékban találtuk az eheti szexpózt, ami a misszionárius póz egyik változata. A nő a földön/ágyon fekszik, a csípőjét oldalra fordítja, és a levegőben lévő lábát beakasztja a térdénél a férfi karjába. A férfi természetesen kitámasztott karral, térdelve hatol a nőbe. A póz előnye az, ami a misszionárius póz bármelyikének lehetőséget ad az intimitásra, és egymás szemébe bámulva, egyszerre lihegve lehet szexelni, és állítólag a női orgazmust garantálja. A misszionárius póz a leggyakoribb, a felmérések szerint a párok 70%-a rendszeresen szexel ebben a pózban. A misszionárius név helyett Alfred Kinsey 1948-as szexuális felmérése előtt mama-papa póznak, illetve angol-amerikai póznak hívták. A Wikipédia szerint 2001-ben Robert Priest nézett utána, honnan eredhet a misszionárius kifejezés, és arra a következtetésre jutott, hogy Kinsey véletlenül alkotta ezt a szót. Kinsey feljegyzései szerint a szexpózt a katolikus egyház tanította még a középkorban az embereknek, de arról is írt, hogy kereskedőktől, virágárusoktól és hivatalnokoktól tanulta a pózt. A kifejezés egészen a hatvanas évekig eltűnt, majd a szexuális forradalomnak köszönhetően előkerült, és 1976-ban bekerült az Oxford angol szótárba. 

Tekintettel arra, hogy az ajánlott szexpóz intim és igazi gyerekcsináló póz, a tökéletes ellentétével, egy hármasszexszel illusztráljuk az eheti pózt.