horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Bonnie Rotten, a horror pinup pornós

2013.11.03. 19:05

1993-ban született Ohióban az olasz származású pornószínésznő, karrierjét a brutál fétismagazinban, a  Girls and Corpses magazinban kezdte, de csak miután megnyerte a Miss Dead Indiana  szépségversenyt. Korábban modellkedett, és egy autóipari cég támogatta a pinup modellkedésben, versenyekre járt Chicagoba, Indianapolisba, Kentuckyba, és Michiganbe is. 

Bár pontos információt nem tudni, a pornóhoz az útja nagy valószínűséggel pontosan úgy vezetett, ahogy általában minden lánynak: nem volt pénze, modellkedett, aztán táncolni kezdett 18 évesen, majd találkozott valakivel, aki jó pénzt kínált a pornózással. A weboldalán azt írja magáról, hogy a kíváncsiság hajtotta a pornóhoz, a fétisek és a BDSM szubkultúra vonzotta. Még csak egy éve pornózik, alapvetően nagyon bevállalós a 170 centi magas, 48 kilós felnőttfilmes. Dolgozik a Brazzersnek, az Evil Angelnek és a New Sensationnak is, ass-to-mouth-t, anál jeleneteket és fétisfilmeket is szívesen forgat, a Kinky.comnak is. 

Annyiban különbözik pornós társaitól, hogy vonzódik a horror világához, rengeteg tetoválása van: mindkét mellbimbója köré pókhálót tetováltatott. A Twitterén mindent megoszt a rajongóival, gyakorlatilag a forgatásokon készült backstage fotóktól kezdve egészen addig, hogy mit vacsorázott, hol volt, kikkel volt, mindent meg lehet róla tudni. Várhatóan nagy karriert fog befutni, a The Weeknd Kiss Land klipjéből ismerős lehet