horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Heti póz: döngölés zacsival

2013.11.15. 20:24

Az eheti pózban a férfi döngöli a nőt hátulról, az ágyon, ráadásul úgy, hogy a teljes testi erejét beveti. A nő hason fekve pucsít az ágyon, a férfi pedig mögé térdepel, majd az egyik lábát előre nyújtva egészen a nő vállához teszi – ide kattintva megnézhezi, miről van szó pontosan. A póz előnye, hogy ezzel tényleg nagyot lehet dugni, hátránya, hogy erős combizmokat kíván a férfi részéről, a nő részéről pedig kitartást. Ahogy a linkelt gifen is látszik, a férfi a nő derekát fogva támaszkodik. A szexpózt azoknak ajánljuk, akik a hardcore vonalat szeretik, és akik házimozit is szívesen készítenek magukról. A szexpózban intimitás nemigen van, és igazi pornós póz, ha azt nézzük, hogy a kamera hátulról minden fontos részletet láthat.

Mivel a szexpóz igazi döngölés, ezért, hogy azok kedvéért, akik az erotikus vonalat jobban bírják a kemény pornónál, egy intimebb videóval illusztráljuk az eheti pózt.