horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Danica Dillon az egyik legnépszerűbb pornós most

2013.12.01. 19:42

Az AVN oldalán már lehet szavazni a kedvenc pornószínésznőkre, a közönség kedvence januárban veheti át az AVN-díjat. Danica Dillon (Dillan néven is ismert) az egyik legnépszerűbb pornós most az AVN oldala szerint, a barna hajú, barna szeműpornós Ohióban, 1987. január 4-én született. Danica Dillon az Avatar pornóparódiájával lett ismert a pornórajongók közt. A 26 éves pornós ereiben német és ír vér csörgedezik, szereti a sushit, keményen dolgozik, és keményen is játszik, ráadásul nagyon elszánt – ezek derülnek ki a róla a közösségi oldalakról. 22 évesen kezdett el pornózni, összesen 90 filmet jegyeznek a nevén, 2011-ben ő lett az év felfedezettje az AVN szerint, abban az évben az XBiz is értékelte tehetségét. A 160 centi, 52 kilós pornószínésznő a Brazzersnek, a Tom Byronnak,a Jules Jordannek, a Hustler Videónak és a Wicked Pictures-nek is forgatott, leszbijeleneteket és természetesen a sokat fizető análjeleneteket is szereti.

Azt állítja, hogy soha életében nem látott pornót mindaddig, amíg nem talákozott Jenna Haze-zel abban a San Diegó-i sztriptízbárban, ahol ő dolgozott. Az ismeretségük után megnézett pár filmet, aztán Jenna Haze azt mondta neki, adjon egy esélyt a pornószakmának. Állítólag először kinevette, aztán két hét múlva már forgatott is - szóval bármilyen tündérmesét is kerítenek mögé, ő is a sztriptízbárból keveredett a felnőttfilmek világába.