horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Heti póz: Háromszögben egymáson

2013.12.06. 19:30

Az eheti pózt azoknak ajánljuk, akik már nagyon unják a megszokott szexpózokat, és valami igazán nagy kihívásra vágynak. A pózhoz szükséges egy keskeny, támlás kanapé egy férfi és egy nő. A férfi háton fekszik a kanapén, a nő pedig rajta ül spárgában, egyik lába a férfi válla mellett a fejénél, a másik pedig a kanapén - ide kattintva megnézheti. Kezdésként elég, ha csak az egyik lábát nyújtja oldalra, és fokozatosan nyújtja hozzá a másikat. A pózban a nő és a férfi intim pillantásokkal nyugtázhatják az élvezeteket, a nő a spárga mellett pedig a csiklóját izgatja.
A férfi dolga mozogni, és a testével valamennyire tartani a nőt, a nő mindamellett, hogy spárgázik, hogy lovagol és közben maszturbál is, még támaszkodni is kell, hogy legyen ereje: a kanapé támlája segít.

Az eheti pózt olyan jelenettel illusztráljuk, ami szintén kihívást jelent, és akik unalmasnak tartják a mindennapi szexuális életüket, most elgondolkodhatnak.