horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Heti póz Facebookozáshoz

2013.12.13. 21:34

 Az eheti szexpózt azoknak ajánljuk, akiknek elegük van abból, hogy a partnerük a Facebook miatt nem elég készséges. A pózban a nő – ez természetesen lehet a férfi is – a Facebook előtt unatkozik, lábai az asztalon hevernek a gép mellett. Partnere pedig a lába között pajzánkodik, ahogy az a képen is látható. A pózban természetesen fontos, hogy a facebookozó félen ne legyen bugyi/alsógatya, hogy könnyen hozzá lehessen férni. A szimpla orálozást ki lehet egészíteni ujjazással, ezt a fordított verzióban is ajánljuk: azaz a térdelést és szeretést prosztatasimogatással érdemes kipróbálni. Unalmas órákra, veszekedés utánra, esetleg főzés közben, karácsonyi ajándékok online vásárlása közben tökéletes lehet. Mivel hűvös van, és a póz nem igényli, hogy mindenki meztelen legyen, ezért a ruha sem lehet kifogás. Természetesen az aktív fél izgathatja magát miközben a szájával, nyelvével és a fogaival csodát művel partnere lába között. 

A facebookozáshoz ajánlott szexpózt olyan pornóval illusztráljuk, amiben mindkét fél aktív, ha esetleg az asztal alatti matatást tovább folytatnák a kanapén...