Elég erősen indul az év, a Redditen készséggel válaszolt egy csomó olvasói kérdésre az a férfi, aki két, működő pénisszel született. Röviden a sztori: igen, mindkét farka fel tud állni, mindkettő teljesen funkcionális, nem okoz neki fájdalmat a dolog, viszont naponta ki kell elégülnie, különben a prosztatája nem bírja a két farokkal járó terhelést. Diphalliának hívják az állapotát, nagyon sokmillió szülésre jut egy ilyen eset, amikor az újszülött csecsemő két pénisszel születik, az első esetet az 1600-as évek elején fedezték fel. A férfi jelenleg boldog párkapcsolatban egy férfivel és egy nővel, már évek óta. Arra a kérdésre is válaszolt, hogy mi volt a legjobb szexuális élménye, ami annyira meredek, hogy a fórumozók több rajzzal is próbálták illusztrálni a sztorit, hogy felfogják.

Íme először a válasz: "Két férfi volt a seggemben egyszerre, a két farkam két különböző nőben, akik rajtam lovagoltak, miközben egy csávó meg egy csaj előttem szexeltek, és hagyták, hogy kinyaljam, leszopjam őket, miközben dugnak".

A legjobb próbálkozáshoz egy 3D tervezőprogramot kellett elővennie az illusztráció megalkotójának, bár ez sem teljesen pontosan ábrázolja a sztorit.

Volt, aki nem annyira egy emberkupacot, mint inkább egy kisebb szextornyot képzelt el, az ő rajza így sikerült:

A 3D ábráról készült felülnézeti kép is, elég parádés.A DoubleDickDude néven futó férfi sajnos nem árult el többet az esetről, ezért csak a fantáziát használva lehet rekonstruálni a pozitúrát.

Ha úgy érzi, érzékletesebben tudja ábrázolni a helyzetet, küldje el az illusztrációját a velvet(kukac)mail.velvet.hu címre!