18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

A teen és a milf a legnépszerűbb pornó kategóriák

2014.01.07. 21:52

A Pornhub közzétette a saját statisztikáját, amiből kiderül, hogy 2013-ban a világon a legtöbben augusztusban néznek pornót, és január a legkevesebben. Hogy átlagosan 8 perc 56 másodpercet töltenek el az oldalon, ami kicsivel több, mint 2012-ben, tavaly ez a szám 8 perc 30 másodperc volt. A legtöbben Tini mami, azaz Farrah Abraham pornójára voltak kíváncsiak, a teen és a milf a két legkeresettebb kifejezés az oldalon 2013-ban. 

Asztali gépről, mobilról és tabletekről is rendszeresen felkeresik a Pornhubot szerte a világban: a mobiltelefonok és a tabletek használata nőtt tavalyhoz képest. A felnőttiparágnak a sport és a legnépszerűbb sorozatok évadzárói eléggé betesznek, a statisztka szerint a Super Bowl alatt nagyon visszaesett az oldal letöltése, de még a Walking Dead és az American Idol évadzárója is láthatóan csökkentette az oldalra látogatók számát. A nemzeti ünnepekkel is ugyanez a helyzet, szilveszterkor, karácsonykor és július 4-én is alig akad valaki, aki pornót néz. A teljes statisztikát ide kattintva végignézheti, a legnépszerűbb pornót pedig az alábbi videóben láthatja.


Teen Mom Farrah Abraham Sex Video brought to you by PornHub