horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Heti póz: az ágy sarkán egyensúlyozva

2014.01.31. 20:17

Az eheti pózhoz egy nagyobb ágy sarkára van szükség, továbbá erős combizmokra. A férfi az ágy sarkánál áll, tartja a fejjel lefelé lógó nőt, aki a karjával a földön támaszkodik, és igen, közben szexelnek is – ide kattintva megnézheti a képet. A férfi az egyik lábával térdel az ágyon, a másik a földön van. A nő testének nagy része lóg a földre, a férfi a nő lábait fogja, kicsit úgy, mintha lovagló pózból csúszott volna le a nő. Mint minden szexpóznak ennek is van előnye és hátránya, előnye, hogy eltér a szokásostól, és mindent jól látni, ráadásul szemtől szemben bámulhatják egymást. Hátránya, hogy a nő fejjel lefelé lóg, szóval aki ezt nem bírja túlzottan, az ne is próbálja ki. 

Az eheti póz sem az a fajta, amit minden második pornófilmben látni, így szokásunkhoz híven más pornóval illusztráljuk. Az alábbi videóban is van ágy, így ha az ajánlott póz mégsem jönne össze, az ágy mellett a földön ilyesmit is össze lehet hozni.