Ha orosz pornószínésznőkről van szó, javarészt mindenkinek az igénytelenség jut egyből az eszébe, pedig nem minden orosz pornós ragadt le amatőr szinten. Vannak köztük sikeresek, szépek és profik, össze is szedtük a legkedveltebbeket egy-egy videóval spékelve. Íme az öt orosz származású pornószínésznő, akik nevét az egész világ ismeri: 

Aaralyn Barra

Az 1985-ös születésű pornószínésznő modellként kezdte, majd 20 évesen inkább a pornózást választotta. Mára ő az egyik legkedveltebb orosz származású pornós, a leszbi jelenetek és a gruppenszex koronázatlan királynője. 

Cherry Jul

Cherry Jul szintén 1985-ben született, és ő is 2005-ben csöppent bele a pornóiparba. Természetes mellei miatt a minőségi pornósok kategóriájába sorolják. Több mint 50 produkció főszerepét osztották már rá és háromszor jelölték az AVN-en. 

Cosette Ibarra

Ibarra 20 évesen gondolta azt, hogy belekóstól a pornózásba, ami annyira bejött neki, hogy azóta is az egyik legkeresettebb színésznő a szakmában. Az anális jelenetek és a kettős behatolás a műfaja. 

Isabella Clark

A biszexuális Clark a hármas és az anális jelenetek nagy kedvence, aki persze már a leszbikus műfajban is megmutatta már a tudását. Az egyik legtökéletesebb testű orosz származású pornószínésznőként tartják számon. 

Lana Cox

Nem egy mai csirke, de még mindig imádják: Lana Cox 1969-ben született és 1994-től aktív pornós. A mostanra már MILF Cox szinte semmit nem változott az elmúlt évek alatt.