horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Heti póz: a motorháztetőn

2014.03.01. 20:00

Itt a március, napközben 13-15 fokok is vannak, úgyhogy itt az ideje kimenne a szabadba. Olyan nagy fantázia nem kell ahhoz, hogy elképzelje az ember, mit lehet csinálni a kocsi motorháztetején heti póz címen. Az eheti ajánlott pózban a nő háttal fekszik, a lábai az égnek, ura és parancsolója pedig állva közeledik a nőhöz, szemtől szemben – a pózt ide kattintva megnézheti. A nő a férfi karjába kapaszkodik, a férfi a motorháztetőre támaszkodik, a nő lábai pedig a férfi nyakán pihennek. A póz előnye, hogy a szabadban lehet csinálni, a felhők alatt és a fák között, ráadásul a férfi mindent történést végignézhet. A nő a lábaival tud valamennyire variálni, akár keresztbe is teheti azokat, és a talpát a férfi mellkasán pihentetheti.

A pózt természetesen olyan pornóval illusztráljuk, ami a kocsi motorháztetőjén készült, POV nézetben láthatja, hogyan kell elképzelni a motorháztetős szexet.