Az öt legjobb orosz pornószínésznő után most összeszedtük a legnépszerűbb indiai sztárokat, és filmrészletekkel illusztráljuk, miért is vannak annyira odáig értük a férfiak.

Anjali Kara

Az 1982-ben született Anjali Kara 2003-ban csatlakozott a pornóiparhoz, ahol 2007-ig tevékenykedett. Úgy tűnik, elég jól, hiszen az egyik legkeresettebb pornószínésznő volt a szakmában, több mint 30 film főszerepét osztották rá. Saját bevallása szerint az análszex a kedvence, jó szokását a képernyőre is vitte, legtöbbször ebben a műfajban láthatjuk.

Ariana Mistry

A testékszeres-tetovált Ariana Mistry 2006-ban debütált a piacon. Indiai szülők gyereke, de az Egyesült Királyságban vált híressé.

Destiny Deville 

Destiny Deville Manchesterben született 1985-ben, és 2004-ben robbant be a köztudatba felnőttfilmjeivel. A tökéletes testű pornósról 2007-ben az a pletyka röppent fel, hogy kiszáll a szakmából, ám 2008-ban mégis új filmmel jelentkezett, és karrierje azóta is töretlenül ível felfelé.

Gaya Patal

A szép melleiről híres pornós 2007-ben kezdte pályafutását, de csak három évig szexelt a kamerák előtt. 2009-ben kiszállt az iparból, ami így is kőkemény filmeket köszönhet neki.

Jazmine Star

Jazmine Star 1981-ben született, szóval most már igazi MILF-ként funkcionál a pornószakmában. 2009-től ő is szép mennyiségű filmet letett már az asztalra, szintén a tökéletes teste miatt szeretik a férfiak.