Az egy dolog, hogy Somewhere Under the Rainbow (=valahol a szivárvány alatt) címen létezik egy magyarok által készített midget pornó, amit még az USA-ban is lehet kapni, de hogy pont erről szülessen meg minden idők legviccesebb nézői véleménye, az már tényleg szívmelengető. Nem is szaporítanánk a szót, idézzük a szakmai véleményt:

„A filmtörténet egyik legértéktelenebb darabja a Somewhere Under the Rainbow, ami az egyetlen olyan általam is látott pornó, ami kicsit sem indított be. Egy greensborói videotékában találtam, ahol megvettem mellé a Transformers-filmet is. Azért vettem meg, mert hogy helyettesítsem vele azt a példányt, amit egy barátom adott nekem. Az eredetit egy ismerősöm autójából lopták el, miközben mi They Might Be Giants-koncertet néztünk. Valaki feltörte a kocsit, ellopta a cuccainkat, egy csomag kotont, és csak a hitelkártya maradt benne.

A filmben igazi magyar törpék szerepelnek, akik tényleg magyar emberek. Egy Zoltán, egy Lil' Huggies és egy Panther nevű figura is van benne. A teste miatt Panther a legtehetségesebb szereplő. Ránézésre 76 centi magas, a golyói akkorák, mint egy kisebb fémpénz, a pöcse pedig egy tollradírhoz hasonlít méretben. Egyáltalán nincs merevedése (vagy soha nem lankad le, nem tudtam megállapítani, melyik státuszban van a forgatás alatt), de az egyik magas szereplő megnyalta egyszer.

Felfogható cselekmény nem volt benne, valószínűle gazért, mert a párbeszédek leginkább ‘ooh' és ‘áááh' hangokból álltak. Pedig ahogy a felnőttfilmek rajongói is tudják, a műfaj egyik legfontosabb mozgatórúgója a cselekmény. Ahhoz pedig kellenek párbeszédek.

Szóval egy barátom, Al maszturbált Panther jelenetére, miközben Weird Al Polka Partyja szólt, és négyen néztük. Egy koszos zokniba élvezett bele, amit a kanapé alatt talált.

10 pontot adok a filmnek."