A mell-derék-csípőméretek mellett a pornóban központi szerepet tölt be a csikló mérete is. A látvány miatt közkedveltek a nagy klitorisszal rendelkező lányok, így elég nagy sikere van azoknak, akiknek nemcsak a teste tökéletes, hanem a csiklójuk is szépen látszódik. Összegyűjtöttük ennek a csoportnak a legismertebb alakjait is a szakmában. 

Addison Cain

Az 1987-ben született amerikai pornósztár 2008-ban lépett be az iparba, ahol a formás mellei és segge mellett egyből felfigyeltek az átlagosnál nagyobb csiklójára. Őt leginkább tini kategóriában láthatjuk, ha rékeresünk az interneten. 

Free Hardcore Porn Videos Free Sex Movies on DrTuber.com

Brown Sugar

A Nazar névvel is futó Brown Sugar 1986-ban született Kaliforniában. A pornós 2007-ben, 21 évesen csöppent a felnőtt filmesek világába, és ott is ragadt az anál kategória szerelmeseinek nagy örömére. 

Franceska Jaimes

A kolumbiai nemzetiségű Franceska Jaimes Sweet Sugar névvel is megtalálható az interneten. Brown Sugarhez hasonlóan ő is az anális jelenetekben ékeskedik, a hardcore műfaj egyik legismertebb alakja. 


LiveGonzo Franceska Jaimes Beautiful Anal Latina Babe brought to you by PornHub

Jessica Jaymes

Az 1979-ben született Jessica Jaymes kislányként harci pilóta szeretett volna lenni, de iskolái befejezése után tanítani kezdett. Hogy ezek után hogyan kötött ki a pornóiparban, arról nem szól a fáma, mindenesetre nagy kár lett volna érte. A csaj egyszer már leszerelt, de újból visszatért, azóta viszont már csak lányokat vállal be. 

Klára Smetanova

A cseh pornós 1984-ben született, és olyan neveken is fut, mint Zoe Trope, Klara S., Madison Als, Zoe Saint, Sin Cindy, Zoe Montada. 2002-től 2008-ig volt aktív az iparban, ez idő alatt pedig szép számmal szerepelt szóló és leszbi jelenetekben. 

Tall Goddess

Az 1978-ban született pornósztár Németországban nőtt fel, és még ott csöppent bele a felnőttiparba is, majd Angliába költözött. Tall Goddesst a szakmában bevállalósnak és perverznek tartják, leginkább dominaként tetszeleg filmjeiben. 


Tall Goddess - Red Latex brought to you by PornHub