horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Ők a legkeresettebb pornós ikrek

2014.03.30. 15:40

Melyik férfinak ne lenne vágyálma, hogy egyszer az életben szexi ikrekkel ossza meg az ágyát? Na ugye. Ezt a piaci rést a pornóipar is felfedezte, de a mai napig nem olyan könnyű egypetéjű nővéreket beszervezni a szakmába. Mégis többen vannak, mint gondolnánk, ott van például Joni és Shelly Winters, Emma és Jane Peters, Maria és Sophie Fallwood, stb., de a legismertebb és kedvenc ikerpárja az iparnak minden kétséget kizáróan Melissa és Marissa Milton.

A csajok 28 évesek, de simán megférnek még mindig a tini kategóriában, olyan kislányosak, főleg fogszabályzóval. Igazából csak a tetoválásaik alapján lehet őket megkülönböztetni: Marissa az, akinek a bal oldali melle felett látható a "Melone" felirat és a cseresznye a derekán, míg Melissa bal karján egy csillag és a lapockáján a Playboy logó. Még mielőtt bárki vérfertőzést kiáltana, arról szó sincs, hiszen a Milton lányok nem nyúlnak egymáshoz a jelenetek alatt, mégcsak egy csók sem csattan el köztük.